Pethe Sári kitalálta a tuti sütizős/pizzázós trükköt
Ez azért is érdekes, mert bár minden versenyzőnek drukkolunk hogy minél nagyobb sikereket érjen el és nagyon jó, hogy végre pár éve egyáltalán van lehetőség profi kártyát szerezni akár Budapesten is, legtöbben nem mérik fel a lehetőségeiket és nem értik, hogy a profi kártya egy belépő a profi világba, nem pedig egy cím.
Mivel a profi versenyzés költségei nagyságrendekkel odébb vannak, így nagyon gyakran a profi kártya megszerzése véget is vet a karriernek. Sári esetében ezt win-win szituációnak gondolom, mert azt se bánom, ha amatőr marad.
Egyelőre ez így is lett, viszont ez semmit sem csökkent amatőr pályafutásának érdemein, mert neki aztán tényleg kezd komoly múltja lenni.
A milánói hétvége csúcspontja azonban kétségtelenül az igazi olasz pizza kipróbálása (nincs csalódás) és az olasz édességek.
"Annyira finom volt, hogy kifolyt a nyálam az asztalra" - mesélte Sári, és aki egy komolyabb diéta közelébe került valaha, megpróbálja egy pillanatra vele együtt örülve átélni ezt az élményt.
Mert ez a legkevesebb, amit megérdemel azok után, hogy komoly női kategóriában tartja a frontot.